Sunday, April 26, 2009

Cian Wan...

Wan admitted lagik! Huhu one after another... Kali ni sebabnya hari jumaat hari tu adalah hari ke 4 Wan tak buang air besaq! Kami bagi makan ubat Hurix lawas perut, n cocok m*nt*t Wan dengan ubat sabun tu 2 tiub. End up perut n belakang Wan sakit sangat sampai Wan eyau!!! Apa lagik! Kelam kabut la me n mommy n my pakcik n mak-mak menakan lain! Bawak keta macam orang gila la I nih p KMC dengan pegang Wan, pakcik n mommy kat blakang dah ketaq-ketaq! Mommy lemah lutut sampai takleh jalan sebab ketaq dengaq Wan dok eyau.. Huhu~
Wan still admitted until today... Doakan my Wan okay! I love him!

This is mommy and Wan in 2006 - First Raya Tanpa Abah.....
Photobucket

4 Comments:

Blogger d said...

cian nya wan.. apsal la yat x practical kat KMC kan ebok. hehe.

10:44 PM  
Blogger WAN ZUHA ISHAK said...

zuha doakan wan sihat dan sembuh secepat mungkin. amin.

10:07 PM  
Blogger -ctz- said...

Yatt...
Tu laa.. mai la praktikal sini.. ari tu ebok ada tanya nurse pelatih tu, college mana? ddepa habaq kat tempat yatt dok la, kat nilai tu.. lepaih ebok bgtau ebok ada kazen dok ctu, nama N****H******, depa tanya ebok balik, dok group ka hapa ntah mana? eemm.. mana le ebok tau..
Next sem mintak buat praktikal kat KMC tawww!

12:28 PM  
Blogger -ctz- said...

Zuha...
TQ. Bila nak jumpak ni??

12:29 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home