Friday, November 02, 2007

sedih..........

Hari ni... rasa sedih sangat... mengenangkan diri sendiri... kita tatau apa akan jadi pada kita di masa depan. kita tak buleh nak predict langsung! takdak clue langsung!
rasa macam banyak sangat-sangat dosa yang i buat. rasa takut, sedih n sesal bersilih ganti... issshhh... apa yang patut i buat la ni? angan-angan yang terlalu banyak dalam fikiran, takut tak terjangkau dek kebolehan diri... yaAllah... help me :(
emmm... la ni dah dekat pukui 1 pagi. mai ofis kununnya nak buat assignment.. tapi tak buleh-buleh nak habih... esok, i'll be very busy dengan bawak anak-anak i p jumpak specialist. depa selsema, kena buat fisio.. kesian...
lepas tu, nak prepare untuk esok.. buat gathering raya untuk kawan2 @ forum.cari.com di rumahku. gath akan di adakan on saturday, 3rd november. malam, buat family gathering plak at my house also... 3rd nov tu ada class, 8 - 1pm. balik-balik tu nak kena masak-masak sikit. lain, depa pakat bawak sorang sikit. ala-ala pot luck gitiew :P
nantilah... lepas semua-semua tu, i letakkan gambaq naaaa... wait n see lah!
tired.. n sleepy..... n sad :(
nite-nite everybody... sleep tight n swit dreamzzzzzzzzzzzzzzzzz~

4 Comments:

Blogger umie said...

CT,,
awatnya sedih,,,, habaq mai kat umie.
Baby2 dah ok ke...?
Esok ct nak masak apa?? ada ketupat pulut dak?? umie dulu pernah mkn ketupat pulut yg ada kacang warna putih tu.... ermmm sedapnyaa.....mkn dgn kari daging...

9:52 PM  
Blogger idham said...

dinda....ct.....awatnye tu....meh kanda pujuk meh....

huhuhu....bila ctt sedih maka hilanglah sang matahari...

layulah bunga di taman....

gugurlah pelangi....

senyum naa ct....chakkkkk!!!!

hehehe


kanda, id

1:55 AM  
Blogger -ctz- said...

ummie...
:) ct dah ok la ni...
harap ummie pun ok jugak.
ct buat open house raya dengan kawan-kawan forum cari.com ct. depa pakat mai bawak makan-makan jugak. ala-ala pot luck gitu...
ct buat ketupat pulut ja.. tu pun tempah kat orang.. memang sedap la ummie.. rendang daging, wati buat.

10:35 AM  
Blogger -ctz- said...

kanda ku ;)
kanda jauh, cemana nak pujuk ct?
selalu macam tu tau... di kejauhan, buleh la kata itu ini :P

mwahz kanda.. sayang dia...

10:35 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home