Tuesday, May 05, 2009

Sakit lagi...

Salam...

Me, tengah tunggu pricing for our new quotation... Awat la tak masuk-masuk price nih TENSION ya'amat!!!!!!! Supplier kata dah email dari pukui 4.30 petang tadi lagi! La ni dah dekat pukui 7 malam tak masuk-masuk! Email problem ka??? Ya la.. File tu besaq, price excel, brochures dot pdf ngan authorization letter dot doc lagik! Supplier kata dalam 4MB! Besaq la.. Tapi selonya ya Rabbi!!! I dan call supplier 5 or 6 kali dah! Depa pun tension dah, sat guna yahoo mail sat guna office mail sat guna gmail! Haduiiii ya Allah help me please!

Tension! Memang tension sangat! Lagi pulak tadi my beloved pakngah called n bagitau dia la ni admitted kat Ampang Puteri sebab arteri dia bengkak. Main arteri ke jantung katanya. So, menda ni bukan kecik-kecik hal... Emm... Cemana? Dah la jauh... :( Tapi chu n pakcik ajak p KL esok, so, I have to finish this quotation by today lah! Tak kira at what time tapi menda ni kena habihhh jugak!!!!! Esok dah apply EL sebab maybe pakngah kena buat operation esok ataupun lusa. :(~

Tension lagi!!! Sebabnya nak tinggai mommy kat sini sorang-sorang n I pulak p KL. Mommy kena jaga tok n wan, n pakLang pun maybe discharge esok dengan conditionnya yang masih tak elok. Sebab kena stroke, kan? Tau-tau la, bukan sat-sat masa nak sembuh...

Serba salah laa... Nak p ka dak aaaa KL esok???? Nak tinggai mommy? Hari Jumaat baru nak balik la kot??? Cemana niii???? Suntuk sangat masa ku... Ni dok kat office lagi.. tak balik packing lagi... Ya Allah rasa macam nak pecah kepala! Sebab Tensionnnn SANGAT!!! Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

2 Comments:

Blogger © Opah De said...

Alahaiii... CTZ... lepas opah tukar rumah, CTZ tak pernah datang ke rumah opah dah. Last2 opah tak tahu ke mana nak gi cari url CTZ. Sib baik mai rumah Ummi. Kalau tidak...
Dah sihat ke dah? Opah pun tengah tak sihat ni. Harap CTZ cepat sembuh dan of course, bila balik ke Malaysia nanti, opah cari Ummie dan CTZ. Mwah.

2:13 AM  
Blogger -ctz- said...

OD..........
Tu la lama dah OD tak mai rumah ctz.. sorry la na sebab bersawang sket.. ct ni pemalas ya Rabbi... Hehehehe...
OD cemana di sana? harap sihat naaaaa... Take care...

10:04 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home