Monday, November 26, 2007

NothinG~

Exam lagi... sat sat exam, sat sat nak exam plak... cepat sungguh masa berlalu.. qasa macam baqu ja lepaih exam hari tu. Penin hat exam hari tu, mai balik la dekat-dekat nak exam pulak ni!!! sat sat saja, umoq kita pun koi meningkat. Emm.. I pun dah nak masok 32. Tua sangat rasa. n still, I have nothing.. nothing to be proud of, nothing to wait for, nothing to see in the near future.. nothing itu, nothing ini, pendek kata, NOTHING lah! isshh.. awat dok ulang nothing tu? qasa macam useless plak! huhu~

Hmm.. ni kununnya nak study, tapi.. lain pulak jadinya.. dok menulih blog, dok nak meluahkan perasaan kat blog ni jugak, dok nak buat keja tak befaedah jugak! I ni ingat, n selalunya ingat kata, jangan dok buat keja laqo, jangan dok buat keja tak befaedah, jangan dok qalit nganga ja tiap-tiap hari, jangan dok buang masa, jangan dok buat keja last minute, jangan.. jangan... tapi, itulah yang I buat.. selalunya.... dah jadik habit kot.. n lagi orang kata, nak melentur buluh, biar dari rebungnya.. masalahnya di sini, I ni bukan rebung lagi.. I dah jadik buluh. try la lentoq tengok nak jadi apa??? patah la kot :P

well well.. semalam my adek sayang hantaq gambaq anak-anak ku.. Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
dah pandai posing depan camera dah. adek sayang cakap, depa dua badik dah pandaiiii sangat nak majok ngan mami depa. la nih depa dok mogok tamao isap susu badan. depa kecik ati kot mami depa dah start keja, depa kena dok umah dengan maid. mogok n tunjuk perasaan lew.. yang si gegurl tu, asai abah dia sampai ja umah, tequih la qeyau ajak dokong dia kluaq, nak jalan-jalan. yang boboy plak, merengek ja kat tok depa (my mommy) n opah depa (my adek sayang's MIL). tu yang my mommy asai I tanya nak balik ka dak, dia dok kata sian kat boboy lagi :P huhu~ tak sian kat I ka??? tadak mami for nearly a month!! nak manja-manja ngan sapa tatau?? uhukS~ so sedey :(

esok p kulim lagi... lusa, exam.. my first paper is Data Analysis and Modeling. Lepaih tu, break sat sampai 3rd Dec, pagi petang exam! 2 papers - ECommerce dengan Organizational Behavior. Lepaih tu, semester break! yey!!! Be back in January 2008 plak. Assignment, exams bla bla bla... Huhu~ Ketaq nieh! Wish me luck ya...

7 Comments:

Blogger WAN ZUHA ISHAK said...

walllaaaa dah besaq dah bebudak kecik tuh. Makin comeii plak tu.

Sis, good luck n all the best in ur final exam k. Pas sit exam jgn lupa singgah kat village mall mkn kat chicken rice shop utk ilangkan stress.

Mwahsss
-zuha-

12:49 PM  
Blogger umie said...

ctz ku..
dah besaq dan dah berubah rupa depa.... makin cerdik...mak ci ada dgn depa ka... umi tatau pun...

good luck dan harap2 dpt markah yg terbaik dri sebelum ni ;-)) dah siap ke packing nakke ostralia ..??

10:04 PM  
Blogger umie said...

*mak ci = mak ct

huhu silap taip mata dah rabunnnn

10:05 PM  
Blogger -ctz- said...

Zuha sayang,
TQ sbb wish gud luck.
Boboy n gegurl tu memang makin lama makin cute. Huhu miss them so so much! Hugz Zuha~

Ummie ku sayang,
mak ct ada kat rumah zaiti di subang. Dia tamao balik lagi pasai dia kata syian tengok dua-dua orang tu bila orang mengasoh dok jaga. Mak maybe balik ngan ct lepaih ct b alik ostolia tuh nanti :)
TQ ummie sebab wish ct gud luck.
I love U ummie...

9:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

12:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

10:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

1:59 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home