Sunday, May 17, 2009

12 days after

Uish... pejam celik pejam celik, dah nearly 2 weeks tak update blog. Teruk betui! :P~ Kalo di ikutkan, banyak menda nak cerita... Tapi tak bopa nak ingat.. Last week sibuk sket. Hari Selasa dengan Khamis attend seminar, satu kat Alostaq, satu lagi di Penang. Busy jugak the whole week last week lepas balik daripada KL tengok pakngah.
About my pakngah, Alhamdulillah he's getting better now. Dah discharge yesterday. Kena rehat-rehat lama... So, my pakngah tak boleh balik kampung la... Kami la kena p mlawat dia di sana. Selalunya, almost every month pakngah balik kampung tengok tok. Em... ntah la tatau nak cakap apa dah...
As usual, tok n wan kat rumah dok lagu tu la jugak. Ok lah.. sambung next entry. Nak balik dah ni.. Bubbye~

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home