Monday, May 18, 2009

awai...

today, mai awai... boss plak mai lambat, anak demam katanya... so, so... buleh la nak berblogging sat :P~ ampunnn!

last friday, bawak mommy p buat speck mata baru, cabut gigi mommy (yang dah tinggai tunggui!), mamam-mamam kat luaq dengan mommy, shopping-shopping, bayaq bills, p banks, p klinik ambik ubat gatai :P~ etc.. pendek kata, that day was me n mommy's day lah! so best jalan-jalan dengan mommy.. hilang sakit hati kat orang! haha!

saturday, hari register, ambik module, this sem i ambik 3 subjects lagi.. haduiiii.. 6 more to go, ada 2 semester lagi, lepas tu, grad yey! lepaih ambik module, p cari hadiah kat my fren dapat baby boy, nak p mlawat dia. mlawat-mlawat, kacau-kacau the ummie, kacau-kacau baby (the baby name is Syed Hussein), then we left. p tesco plak dengan my frens, jalan-jalan, masuk kedai speck, check mata (my silau is quite high la - 125 - high ka?), huhu~ kena jadik specky ka? macam my face tak syesyuwaiiii ja nak pakai speck? alahaiii....... then balik rumah, me mandi-mandi n siap-siap kluaq lagi after maghrib sebab nak dinner dengan my best buddy...

Tapi that nite, hati i sakit.. sakit sangat sampai la ni....... Shud i give up?!!

7 Comments:

Blogger WAN ZUHA ISHAK said...

sepanjang hari happy, lepas dinner tros sakit ati? sure ada orang buat sis tersinggung ni. hmmm...

11:12 PM  
Blogger dilaOHdila said...

ebokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
apa habaqqqqqqqqqqqq
rindu aa kat hang

6:13 AM  
Blogger d said...

hehe! ebok sangat comel la if u jadi specky. hihi! ingat tak ade pic we kat cameron yg u and shushi pakai speck tu.. comey je! :)

btw, kirim salam mak eh. rinnnnduuu banget!

10:42 PM  
Blogger -ctz- said...

ZUHA : Yes, lepas dinner saket hati sangat sebab ada orang tak tepati janji! Sangat benci orang tak tepat janji! Zuha, still kat SP ka?


DILA : Aku habaq beik laaaaa! Windu hang jugak! Lama wooo aku tak masuk cari.com. Last few weeks aku p perlis jumpak cin n d gengs, depa kata smua forumer dah turun pangkat!! Walaahh! Kehkehkeh.. mau dak! Sat sangat smua dah jadik legend! Hang pun dah sarung new coat aaaaaaaa... Or... Aku yang tak pasan hang dah pakai coat moderator lama dah??? Ketinggalan sungguh aku neh!!!! huhu~

5:43 PM  
Blogger -ctz- said...

d a.k.a. my Yongyat,

kena perasan la ebokmu ini comel kalo specky walopun hakikatnya buruk ya'amat!

sure la ingat kat cameron tuh i bought the speck tapi end up dapat kat sushi and he still keep the speck tau! Proud lah!!! u know y? coz apa saja yg jadi hak milik sushi will be destroy within few minutes or so but the speck, he kept! Sayang! Masterpiece kot? Wahahahaha!

d, ebok n the rest in kampung miss u so much! balik la....

salam to ur mama ok? say that ebok misses her deeply.

ehh.. hows taufeq?

5:50 PM  
Blogger d said...

kami pulang probably in june, semester break.. we mish you guys too sooo hard. taufeq ok je la. nnt dia balik ebok interview die k! nak cerita banyak sangat! haha.

insyaAllah. mama semua ok je..

11:09 PM  
Blogger umie@kakyong said...

ct...
rinduu bangattt ni.... mai KL habaq no...

9:36 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home