Wednesday, July 08, 2009

so-so.. rindu.. benci!

Lamaaaaanyaaa tak update blog! Rindu nak type-type kat sinih :)~ sorrylah, lama sangat tinggai, dah naik sawang :P haha!

how's my life been lately huh? tiring lah... tired sangat-sangat! Tokwan kena 2nd time stroke. La ni dah tak boleh makan n cakap langsung! Makan n minum kena guna tube boh kot idong tu... :( syiannn my tokwan. Tok plak dok telantaq je la, nak bergerak memang tak boleh, nak alih-alih badan pun kena orang buatkan :(~ sedeynya!

Assignment smua dah antaq. Lega sket! Tapi smua macam bangang ja! Last sem punya result kurang memuaskan sket. My FMI subject tu dpt tak elok sangat! huhu~

Hari ni sakit hati sangat2 kat orang! Benci sungguh!!!

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home