Sunday, October 25, 2009

segan = malas

malaih sangat la ni nak update blog pun.. awat tatau segan sangat?

yesterday, patutnye ada class, tapi rupa-rupanya takdak.. next class is on 31th ni.. lepaih tu dengan syioknya I p tengok wayang dengan wati. we watched 2 movies! 1p.m. to 5p.m. kluaq satu panggung beli ticket masuk panggung lain plak! Heaven ehh?! ya rite! sampai bebinau mata!! hahaha~

actually we got free tickets to watch "Pisau Cukur". started @ 1300hrs, finished at 1445hrs. then kami kluaq, we bought another tickets to watch surrogates plak @ 1515hrs so dan la p weewee sat n bli ayaq mineral bla bla.. 1510hrs kami masuk la panggung watch the movie until 1700hrs!

lepaih habeh movie kami kluaq laaaapaqq teketaq-ketaq! p la carik charkueteow (ciput but sedap ya'amat - conclusionnya beli hat tambah :P~)

few! habeh la masa 1 day dengan bazirnya.... tapi... puaslah! we had so much fun!

wukkay, gtg! I miss my darling! huhu~

5 Comments:

Anonymous akule said...

setahu aku hang tak malaih...
4 flat student nih...aku je aprtment type hehehe
wei jangan lupa my blog aku

ajak hang punya darling sekali...

psst yang mana woi?

12:33 PM  
Blogger ikienn said...

hmmm...sonotnya p tgk wayang!

11:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

non prescription viagra viagra sample viagra and cannabis problems with viagra viagra suppliers does viagra really work how to buy viagra viagra lawyer columbus viagra cheap buy online no prescription viagra viagra lawyers viagra cialis levitra viagra without a prescription non prescription viagra

12:31 AM  
Blogger dilaOHdila said...

salam ebok...
apa habaq
lama tak singgah sini
salam eidul adha no

9:51 PM  
Blogger ikienn said...

hmm...ni kigha dh tahap malaih la ni...dr oct2009 smpai la jan 2010...dh masuk tahun baru tak juga dia update blog..muhehehehe!

4:01 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home